WINDOWS 11 PE MAC-URI PRIN PARALLELS DESKTOP

 Se spune că Parallels Desktop, o soluție care îți permite să rulezi Windows pe un Mac, a lansat o nouă versiune care te poate ajuta să instalezi chiar și Windows 11. Da, ai auzit bine, acum poți avea erorile și problemele de pe Windows direct pe Mac-ul tău, cu aprobarea Microsoft.


De ce ai face asta, te întrebi? Ei bine, pentru că unii oameni au nevoie de anumite programe care nu sunt disponibile pe Mac-uri și care sunt vitale pentru job-urile lor. Sau, dacă ești un fan al auto-sabotajului, poți instala Windows 11 doar pentru a avea experiența completă a frustrărilor pe care le oferă.

Desigur, nu toate aplicațiile vor merge perfect, așa că vei avea parte de câteva erori și probleme tehnice. Dar, dacă ești un dezvoltator sau pur și simplu un nebun curios, acest lucru poate transforma Mac-ul tău într-un Franken-computer care poate rula și aplicații Android și Linux. Ceea ce înseamnă că poți să îți faci o plimbare prin pădurea codurilor, sau să îți pierzi cu ușurință mintea în labirintul opțiunilor.

Dar să fim realiști, nimic nu se compară cu suportul nativ Windows de pe un Mac cu Intel și cu Boot Camp-ul de la Apple. Așa că, dacă vrei să îți faci viața mai ușoară și să eviți frustrarea, ar fi mai bine să îți păstrezi Windows-ul acolo unde îi este locul, pe un PC obișnuit.