Instalare Windows ieftin

Instalare Windows XP, 7, 8 si10 la domicliu in Bucuresti la preturi avantajoase.
Windows este in prezent cel mai popular sistem de operare din lume. Are avantajul ca marea majoritate a producatorilor de soft  lucreaza pe acest sistem de operare iar cei mai multi utilizatori prefera sa nu se complice cu alte sisteme de operare chiar daca acestea sunt gratuite.
Va oferim consultanta IT gratuita pentru alegerea celei mai bune variante de Windows in concordanta cu configuratia hardware a calculatorului, laptop, desktop sau netbook. Instalarea Windows se poate face atat de pe DVD / CD cat si dupa USB. Cel mai important lucru pentru majoritatea clientilor este pretul. La un calculator nou nu sunt probleme foarte multe si alegera pretului cel mai mic se justifica. Nu se acelasi lucru se intampla si la un calculator vechi. Pentru acesta se recomanda o verificare hardware temeinica, curatarea de praf, repararea hard diskului si daca e cazul un update pentru a putea utiliza calculatorul un timp cat ma iindelungat la performanta maxima.
Pentru a veni in intampinarea cerintelor diverse ale clientilor nostrii am dezvoltat o serie de pachete de servicii de instalare Windows cu preturi ce pornesc de la 50 RON. Pentru aceste pachete de servicii deplasarea la sediul clientului din Bucuresti este gratuita. Oferim servicii de calitate in regim de urgenta pentru a va ajuta atunci cand aveti nevoie. Cu un simplu apel la telefon 0727 430 361 va puteti rezolva orice problema aveti cu calculatorul pentru ca suntem tot timpul la dispozitia dumneavoastra pregatiti sa intervenim.