Cerinte hardware pentru instalare Windows 7

Consultanta IT pentru instalare Windows 7, instalare drivere, programe, jocuri, setare conexiune Internet, instalare imprimanta, router, camere de supraveghere IP la preturi incepand cu 50 de lei.
Windows 7 este la momentul actual cea mai buna versiune a sistemului de operare Windows produs de Microsoft pentru desktopuri si laptopuri. Este un sistem de operare stabil, performant si cu foarte multe facilitati. Sta destul de bine la capitolul drivere atat pentru desktopuri cat si pentru laptopuri. Isi depaseste cu mult predecesorul Windows Vista la toate capitolele. A fost lansat in octombrie 2009 si are o prezenta coplesitoare pe calculatoarele din intreaga lume.
Windows-7-UltimateWindows 7 se livreaza in 7 versiuni numite editii. Cea mai performanta dintre acestea este Windows 7 Ultimate. Inainte de instalarea pe calculatoare mai vechi se impune o diagnosticare pentru a vedea daca sunt indeplinite cerintele hardware necesare pentru buna functionare a calculatorului. Acestea sunt urmatoarele:
  • Procesor de 1 GHz
  • RAM - 1 GB
  • HDD - 20 GB
  • Placa video compatibila cu DirectX 9
  • DVD, tastura, mouse, monitor
Va stam la dispozitie cu instalari si reinstalari profesioniste de Windows 7, optimizari si servicii de back-up.