Instalare sisteme de operare pe calculatoare si laptopuri

Instalari sisteme de operare Windows, Linux, Mac OS la domiciliul dumneavoastra in Bucuresti si imprejurimi la preturi incepand cu 150 de lei. Instalarea include deplasarea la domiciliul, instalare drivere, program antivirus si programe utilitare.
Sistemul de operare este o componenta software a unul calculator. Este primul software ce se instaleaza intr-un computer si pe baza lui functioneaza celelalte programe. Este cel mai important soft instalat pe calculator si de performanta si stabilitatea lui depind toate operatiile efectuate pe computerul respectiv.
Cele mai rapandite sisteme de operare sunt Windows, Mac OS, Linux, Unix.
Windows produs de Microsoft are o cota majoritara de piata. Cele mai apreciate versiuni de Windows au fost Windows 95, Windows XP si Windows 7. Ultima versiune aparuta este Windows 8 ce se vrea un sistem de operare atat pentru desktopuri si laptopuri cat si pentru tablete.
Mac OS a fost primul sistem de operare cu interfata grafica. Este produs de Apple doar pentru calculatoarele productie proprie. Ultima versiune este Mountain Lion.
Daca pentru sistemele mentionate anterior exista un singur producator pentru Linux vorbim de distributii, fiecare dintre ele produsa de altcineva. O caracteristica importanta a distributiilor Linux este ca sunt gratuite, cu mici exceptii. Cele mai importante distributii sunt Ubuntu, Mint, Fedora.
Sistemul de operare Unix este folosit pe scară mare pentru servere, datorita performantei si protectiei pe care o ofera. Cea mai importanta versiune este Solaris - produs de firma Sun Microsystems. De mentionat ca exista si o versiune gratuita ce se numeste Open Solaris.
Recenta au aparut Android X86 versiune 4.0 pentru desktopuri, laptopuri si netbook, si Chromium OS produs de Google.