Jocuri Microsoft


 Puteți găsi mii de aplicații și jocuri de la Magazinul Microsoft pe Windows 10, multe dintre ele fiind gratuite. În acest articol, vă vom prezenta câteva dintre cele mai populare și interesante jocuri Microsoft pe care le puteți juca pe PC-ul sau tableta dvs.

Roblox

Roblox este un joc online gratuit în care puteți crea propriile lumi virtuale și juca cu milioane de alți jucători din întreaga lume. Puteți alege dintr-o varietate de genuri și stiluri de joc, de la aventură și acțiune la puzzle și simulare. Roblox vă permite să vă exprimați creativitatea și să vă faceți noi prieteni online.

Minecraft

Minecraft este un joc de supraviețuire și construcție în care puteți explora un univers generat aleatoriu, plin de resurse, monștri și alte surprize. Puteți juca singur sau cu alți jucători în modul multiplayer online. Minecraft vă oferă posibilitatea să vă construiți propriile structuri și mecanisme, să vă creșteți animalele și plantele și să vă aventurați în lumi fantastice.

Asphalt 9: Legends

Asphalt 9: Legends este un joc de curse auto spectaculos și captivant, în care puteți conduce peste 50 de mașini de vis, de la Ferrari și Lamborghini la Porsche și Bugatti. Puteți participa la curse intense și provocatoare pe piste din întreaga lume, de la New York la Tokyo. Asphalt 9: Legends vă oferă grafică impresionantă, fizică realistă și moduri de joc variate.

Microsoft Mahjong

Microsoft Mahjong este un joc clasic de potrivire a pieselor, în care trebuie să eliminați toate piesele de pe tabla de joc în cel mai scurt timp posibil. Puteți alege din patru niveluri de dificultate și din mai multe teme vizuale. Microsoft Mahjong vă testează atenția, memoria și logica.

SpongeBob: Krusty Cook-Off

SpongeBob: Krusty Cook-Off este un joc distractiv și amuzant în care trebuie să ajutați personajele din desenul animat SpongeBob SquarePants să pregătească mâncăruri delicioase pentru clienții lor. Puteți juca ca SpongeBob, Patrick, Squidward sau Sandy și puteți debloca noi locații, rețete și costume. SpongeBob: Krusty Cook-Off vă oferă umor, grafică colorată și gameplay captivant.

Acestea sunt doar câteva dintre jocurile Microsoft pe care le puteți găsi pe Magazinul Microsoft. Dacă sunteți pasionați de jocuri, nu ezitați să le încercați și să vedeți care vi se potrivește cel mai bine.