Instalare drivere Windows


Instalez Windows la preturi incepand cu 40 de lei. Servicii disponibile in Bucuresti si zonele invecinate. In pret este inclusa si instalarea driverelor.
Driverele unui calculator sunt programe software ce faciliteaza sistemului de operare sa interactioneze cu componentele hardware. Nu orice componenta a calculatorului solicita drivere: de exemplu procesorul, memoria RAM. Exista componenente ce au nevoie de drivere dar performanta lor nu este influentata decisiv de calitatea si update-ul acestora: tastatura, mouse, camera web, placa de retea. Sunt si drivere care influenteaza in mod direct performananta componentei respective si implicit a calculatorului, ca de exemplu: driverele placii video, placii de retea si placii audio.
 Multe din problemele care apar la un calculator sunt produse de drivere instalate incorect. Inca de la instalarea sistemului de operare Windows, computerul tau primeste un set de drivere mai mult sau mai putin complet, in functie de configuratia calculatorului sau a laptopului. Windows-ul, la fel ca si celelalte sisteme de operare, face o diagnosticare hardware a computerului si incearca sa instaleze cele mai bune drivere pentru componentele hardware pe care le gaseste. In mod evident, sistemul de operare nu poate contine toate driverele pentru toate componentele hardware produse in intrega lume, astfel ca pentru componentele mai rar intalnite producatorii sistemului de operare au creat drivere generice ce se potrivesc pentru o gama larga de dispozitive. Desi asigura functionarea componentei hardware acestea nu pot asigura performanta acesteia. Se intampla deseori ca pentru anumite componente sistemul de operare sa nu gaseasca nici o alternative si acestea sa nu functioneze deloc – se intampla cel mai des in cazul placii audio si a placii de retea.
 Dupa instalarea sistemului de operare si a antivirusului se va face o verificare completa a driverelor. Pentru aceasta se va face o identificare foarte precisa a tuturor componentelor calculatoarelor si pentru fiecare se va face o actualizare de pe situl producatorului. Sunt diferite programe care incearca sa faca acest lucru automat. dar ele nu se pot compara ca eficienta si rezultate obtinute de un specialist IT. Cu cat mai actuala este versiunea driverelor cu atat mai buna va fi si performanta calculatorului.
Va oferim instalare de drivere pentru toate componentele hardware: placa de baza, placa grafica, scaner, camera digitala, webcam, placa audio, imprimante, placa de retea, modem, tastatura, mouse, joystick, monitor, bios, tuner tv, USB 3.0, router. Va stam la dispozitie cu aceste servicii atat la instalarea sistemului de operare cat si la instalarea unui hardwre nou. De asemenea serviciul nostru de mentenanta include update la zi pentru drivere.